:

:

TV Most

clock

Septembar 07, 2020   20:49

0

146

Kozarev: Đorđević među mrziteljima uspešne Srbije

Član Glavnog odbora SNS Dušan Kozarev oštro je danas kritikovao opozicionog aktivistu Mlađana Đorđevića zbog njegovih ocena o nedavno potpisanom sporazumu u Vašingtonu, navodeći da Đorđević potkrepljuje politiku mržnje prema uspešnoj Srbiji.

 

"Štetočinski hor ne bi bio potpun da mu se danas nije pridružio najotrovniji među zlobnicima, samoproglašeni opozicioni lider i aktivista Mlađan Đorđević. Đorđević je, koristeći svoj dobro poznati obmanjivački logički metod, pošao od zaključka da je Srbija najgora zemlja na svetu, kojom upravlja najgora vlast, koju su izabrali beslovesni građani, a zatim je rasturio na sastavne delove sporazum iz Vašingtona kako bi manipulativno dokazao svoj suludi zaključak", kaže Kozarev u saopštenju.

On navodi i da je "suština da Đorđević očigledno ništa ne zna ni o diplomatiji ni o međunarodnim odnosima", i "da ume jedino da manipuliše pseudoargumentima kako bi potkrepio svoju politiku mržnje prema uspešnoj Srbiji".

"I to je zajednička nota u svim porukama mržnje koje predsedniku Vučiću i njegovom timu ovih dana upućuju mrzitelji uspešne Srbije, kako oni strani, tako i ovi domaći", dodaje Kozarev.

On kaže i da je neverovatno da su se pozicija vlasti u Beogradu svojevremeno domogli ljudi koji toliko preziru Srbiju, ali to, kako tvrdi Kozarev, "objašnjava i neshvatljiv stepen njihove bahatosti, nebrige i lopovluka".

"Đorđević je svojevremeno, kao pripadnik najužeg kruga saradnika Borisa Tadića, imao priliku da pokaže svoju mudrost i učini nešto dobro za Srbiju, ali čitava ta družina nije za ovu zemlju uradila nijednu jedinu dobru stvar, već je učinila sve da našu zemlju pokrade, uništi i ponizi do krajnjih granica", rekao je Kozarev.

"Zato gospodin Đorđević, umesto što nam se tako nadmeno obraća sa olimpskih visina, treba da se pokrije ušima i da proba da makar ćutnjom okaje svoje grehe protiv Srbije i srpskog naroda", zaključuje Kozarev.

Đorđević je u tekstu koji je danas objavljen na portalu "Srbin info", pored ostalog, rekao da se u Vašingtonu desila "Vučićeva predstava za javnost, a, uz to i niz katastrofalnih poteza po sveukupne međunarodne interese Srbije".

Dušan Kozarev
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva