:

:

TV Most

Foto: Vijesti / Savo Prelević

clock

Septembar 07, 2021   20:43

0

143

Krivokapić se zahvalio policiji zbog uspešne akcije

Predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić ugostio je danas u vili Gorica menadžment Uprave policije, ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića i koordinatora službi bezbednosti i svog potpredsednika Dritana Abazovića.

 

Na sastanku su osim Sekulovića i Abazovića bili direktor Uprave policije Zoran Brđanin i njegovi pomoćnici Dejan Knežević, Dragan Klikovac, Dragan Gorović, Miloš Rakonjac i Saša Mašković, kao i načelnik Centra bezbednosti Podgorica Goran Jokić koji je minulog vikenda rukovodio Operativnim štabom.

Prema saznanjima Vijesti premijer se kompletnom bezbednosnom sektoru više puta zahvalio zbog "uspešno sprovedene akcije" kojom su Mitropoliji crnogorsko-primorskoj i mitropolitu Joanikiju omogućili Ustavom garantovano pravo - odnosno, da u Cetinjskom manastiru hirotronišu novog mitropolita.

Premijer je juče žustro kritikovao bezbednosni sektor, navodeći da je jedinstvo komande u policiji uspostavljeno tek kada im je pred zoru rekao da po svaku cenu ide na Cetinje i da ga ne interesuje da li će imati zaštitu.

Izvor: Vijesti

Zdravko KrivokapićCrna GoraDritan Abazovićpolicijaslužbe bezbednosti
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva