:

:

TV Most

Foto: RTV Gračanica

clock

Novembar 06, 2020   17:53

0

131

Krizni štab Opštine Gračanica: Na snagu stupaju nove mere

Krizni štab Opštine Gračanica obaveštava javnost da od večeras na snagu stupaju nove mere kojima je zabranjena delatnost svim poslovnim subjektima i biznisima, tržnim i rekreativnim centrima, supermarketima, subjektima koji pružaju gastronomske usluge, kao što su restorani i kafići. Pomenutim subjektima rad se zabranjuje od večeras od 20 časova, do ponedeljka 9.11. u 5 časova ujutru.

Ovom odlukom biće dozvoljen rad apoteka, pekara, manjih marketa kao i benzinskih pumpi. Takođe, nesmetano će se obavljati rad javnih i privatnih zdravstvenih institucija, ekonomskim operaterima a biće dozvoljen i prevoz roba i usluga radi funkcionisanja lanca snabdevanja.

Odeljenje inspekcije Opštine Gračanica u saradnji sa Policijom u svom punom kapacitetu od večeras počinje sa kontrolom i primenom nove odluke.

Za prekršioce odluke predviđene su kaznene mere. Krizni štab Opštine Gračanica obaveštava građane, privredne i poslovne subjekte sa teritorije Opštine da se odluka donosi u cilju zaštite stanovništva od širenja epidemije i očuvanja javnog zdravlja.

Izvor: RTV Gračanica

GračanicaKrizni štabpolicijski časkoronavirus
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva