:

:

TV Most

Foto: Kurir

clock

Januar 18, 2020   18:18

0

156

Luka Petrović oštro osudio sramno ponašanje Pešićeve

Luka Petrović, član Predsedništva SNS-a oštro je osudio ponašanje Vesne Pešić zbog skandaloznog i sramnog poziva na ubistvo predsednika Srbije.

 

"Gospođo Pešić, treba da vas bude sramota zbog pretnji smrću koje ste uputili predsedniku Aleksandru Vučiću. Zašto je jedino mržnja,vama i vašim saradnicima Đilasu i Jeremiću, prema Aleksandru Vučiću i svemu što on dobro radi za našu zemlju i naš narod jedino što vas spaja i pokreće. Gospođo Pešić, mržnja i zlo nikome nije donelo dobro u životu", rekao je Petrović. 

"Vaša demencija je izgleda uzela maha i meni je žao zbog toga, ali ostavite Srbiju više na miru. Svega čega ste se dohvatili Vi i Vama slični ste uništili, opljačkali i razorili." 

"Pustite Aleksandra Vučića da se bori kako za Vas tako i za naš narod i našu Srbiju. Da nastavimo sa novim investicijama, novim radnim mestima, novim auto-putevima. Koliko god Vi mrzeli i vređali pristojna i moderna Srbija uvek će pobediti", zaključio je Petrović.

Podsećamo, sociolog i promoterka stranke Dragana Đilasa Vesna Pešić direktno je na svom Tviter nalogu pozvala na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

- Hajde bre da vas vidim šta ćete kada se proglasi doživotnim predsednikom. Dok tviteraši bezbrižno tviterišu. O tome ne mislite. Eno ga Putin baš to radi. Ako Brnabićka da ostavku da znate – sprema se doživotni Vučić. E nema tu bojkota, samo cev u glavu... - napisala je Pešićka. 

Izvor: Srbija danas

Luka PetrovićSNSAleksandar VučićpretnjeVesna Pešić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva