:

:

TV Most

Foto: Politika

clock

Maj 05, 2020   23:07

0

201

Maja Gojković: Vučićeva deca izložena svakodnevnim napadima

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković kaže da su deca Aleksandra Vučića izložena svakodnevnim napadima, pretnjama i uvredama, a da niko nikada iz Saveza za Srbiju to nije osudio.

"Najoštrije osuđujem najnoviji napad na (Danila Vučića) sina predsednika Republike Srbije, koji nedvosmisleno pokazuje nastavak politike koja od dece predsednika Srbije pravi mete i stalno ih izlaže brutalnim pretnjama, uvredama i napadima", kaže Gojković, navodi se u saopštenju pres službe parlamenta.

Navela je da oni, koji političko delovanje u nedostatku argumenata, zasnivaju na mržnji, agresiji, nasilju i deljenju građana, sada pokazuju da "ne prezaju ni od čega u nameri da predsednika satanizuju u želji da bez izbora dođu na vlast".

"Za razliku od dece Dragana Đilasa, koju niko nikada nije ni napao ni pomenuo, jedina meta svakodnevnih monstruoznih napada su deca predsednika Srbije, a da niko nikada iz Saveza za Srbiju to nije osudio", rekla je Gojković.

Ističe da sva deca u našem društvu moraju biti zaštićena i bezbedna i pita: "Da li će sada svi oni koji su zaplakali zbog izmišljenih napada na decu Dragana Đilasa, ovog puta bar osuditi napad na decu Aleksandra Vučića".

Istraživačka mreža KRIK, uz tekst o ratu kriminalnih klanova, objavila je fotografiju Danila Vučića sa jednim navijačem, čiju grupu je, tvrde, regrutovao tzv. Kavački klan.

Napadi političara i medija na decu predsednika Srbije nedopustivo

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da je nedopustivo da deca predsednika Srbije Aleksandra Vučića budu meta napada drugih političara ali i medija, saopšteno je danas iz njenog kabineta.

"Krajnje je neprimereno da se deca i članovi porodice koriste kao meta napada na političare, bilo da je reč o direktnim pretnjama, neprimerenim komentarima, pa čak i insinuacijama. To važi za sve, pa mora da važi i kad su u pitanju deca predsednika Srbije, koja su mnogo puta bila predmet napada”, izjavila je Mihajlovićeva.

Kako se navodi u saopštenju iz njenog kabineta, ona je rekla da je politika za političare, a deca i porodice ne smeju biti ničija meta niti kolateralna šteta u političkim obračunima.

Izvor: Танјуг

Maja GojkovićVučićDanilo Vučić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva