:

:

TV Most

clock

Oktobar 09, 2022   16:23

0

201

Maskenbal u Šilovu

Maskenbalom i dodelom nagrada, za učesnike sportskih takmičenja koja su organizovana od trećeg oktobra u okviru dečje nedelje, danas je u Šilovu završena ova manifestacija.

Kruna dečje nedelje je maskenbal kome se mališani najviše raduju i uživaju. Tada do izražaja dolazi mašta i kreativnost dece, koja se uz pomoć svojih mama i vaspitača maskiraju u omiljene likove. I ove godine na igralištu ispred OŠ „Vuk Karadžić“ u Šilovu bilo je puno dečje graje i publike koja je uživala u interesantnim kreacijama. Učestvovala su deca od nultog do četvrtog razreda.

Treće mesto pripalo je Hristini Stojanović prerušenoj u Indijanku, drugo Mihajlu Maksimoviću, slatkom papagaju, a srca tročlanog žirija osvojila je najlepša među njima, vila od papira i mala Kalina Mitić.

Šestogodišnjoj Anđelki Marković dodeljena je specijalna nagrada za najkreativniju masku, vrteška iz luna parka.


“Imali smo jako uspešnu i lepu nedelju koja se završila maskenbalom gde su deca pokazala koliko mogu da budu kreativna zajedno sa svojim roditeljima. Ponosna sam, jer smo imali preko 80 maski ove godine”, izjavila je za Rtv Puls v.d. direktora OŠ „Vuk Karadžić“ u Šilovu, Daniela Stojanović.


Dečija nedelja, ove godine pod sloganom „Šta detetu treba da raste do neba!?“, održava se prve nedelje u oktobru. Tokom prethodnih dana organizovane su razne edukativne radionice i sportska nadmetanja a danas su svim pobednicima uručene pohvalnice i nagrade.

Izvor: RTV Puls; Foto: RTV Puls

KiMŠilovomaskenbalDečja nedelja

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva