:

:

TV Most

clock

April 27, 2024   14:46

0

32

Međedović ispao u drugom kolu mastersa u Madridu

Srpski teniser Hamad Međedović poražen je od Čeha Jiržija Lehečke rezultatom 2:0, po setovima 7:5 i 6:4 u drugom kolu mastersa u Madridu.

Meč je trajao 90 minuta.

Međedović je odlično ušao u meč i bez većih problema osvajao gemove na svoj servis protiv favorizovanog rivala koji je bio slobodan u prvom kolu.

Čeh je takođe dobro servirao, sve do desetog gema, kada je Međedović imao veliku šansu da meč učini mnogo zanimljivijim.

Propustio je srpski teniser tada dve set lopte, Lehečka se izvukao iz nezavidne pozicije i odmah u narednom gemu napravio brejk koji je potvrdio i osvojio prvi set.

Vidan je bio Međedovićev psihološki pad nakon propuštene prilike, što je Čeh iskoristio i odmah u prvom gemu drugog seta oduzeo servis rivalu.

Do kraja je bez većih problema rutinskim osvajanjem gemova na svoj servis održao prednost i došao do svoje prve pobede nad Međedovićem u drugom međusobnom susretu.

Lehečku u trećem kolu očekuje duel sa Brazilcem Tijagom Monteirom koji je prethodno eliminisao Dušana Lajovića i Stefanosa Cicipasa.

Izvor: RTS

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva