:

:

TV Most

clock

Decembar 04, 2023   15:52

0

183

Medicinski potrošni materijal doniran zdravstvenim ustanovama

U cilju unapređenja zdravstvene zaštite, Opština Gračanica donirala je zdravstvenim ustanovama na teritoriji naše opštine medicinski potrošni materijal u vrednosti od oko 30.000 evra.

Medicinski materijal dopremljen je ispred bolnice u Lapljem Selu, a potom je podeljen direktorima zdravstvenih ustanova. Obezbeđen je preko opštinskog odeljenja za zdravstvo i socijalnu zaštitu.

Podeli materijala prisustvovala je predsednica Opštine Gračanica prof. dr Ljiljana Šubarić u pratnji direktorice za zdravstvo Zorice Milić. Predsednica Šubarić istakla je da donacija predstavlja kontinuiranu posvećenost poboljšanju kvaliteta pružanja zdravstvenih usluga našim građanima i podršku zdravstvenim ustanovama.

„Potrošni medicinski materijal poboljšaće pružanje kvalitetne zdravstvene nege i doprineće očuvanju zdravlja naših građana. Opština ostaje posvećena unapređenju zdravstva“, kazala je Šubarić.

Medicinski potrošni materijal dobile su bolnice u Lapljem Selu i Gračanici, kao i Domovi zdravlja u Donjoj Gušterici, Gračanici i Ugljaru. Direktori ovih zdravstvenih ustanova zahvalili su se na novoj donaciji, istakavši da će im materijal biti dovoljan za duži vremenski period.

Izvor: RTV Gračanica; Foto: RTV Gračanica

KiMGračanicaŠubarićmedicinski materijal
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva