:

:

TV Most

clock

Novembar 16, 2019   16:47

0

223

Menadžment Radio televizije Pančevo i Televizije Dunav osudili ponašanje novinara N1

Menadžment Radio televizije Pančevo i Televizije Dunav najoštrije osuđuje  nedopustivo ponašanje novinara televizije N1 prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću  tokom jučerašnje konferencije za medije. 

"Kao medijska kuća želimo da  ukažemo na nedostojno ponašanje naših „kolega“ sa N1. Posle jučerašnjeg najblaže rečeno nepristojnog i primitivnog ponašanja ne možemo da ostanemo nemi na ponašanje koje nikako nije na čast novinarskoj profesiji već je sasvim jasno, rezultat ličnog obračuna ove medijske kuće sa predsednikom Aleksandrom Vučićem", navodi se u saopštenju 

Menadžment televizija podsetio je da su novinari koji prate medijsku scenu u Srbiji "taoci televizije N1 koja se na bukvalno svakom događaju gde je prisutan Aleksandar Vučić obračunava lično sa njim".

"Bez obzira što predsednik Vučić  svaki put odgovara na pitanja N1, kojih ponekad bude i preko 10 na jednom događaju, i na potpitanja, i na upadanja u reč, i na provokacije, jučerašnje neprofesionalno i vandalsko ponašanje i „guranje“ telefona predsedniku države  u lice  uz nepristojna dobacivanja prevazišla su sve granice. Ovde se radi o predsedniku države Srbije, poštovanju institucije naše države. Izgleda da novinar N1 smatra da u njegovo profesionalno delovanje spada i nepoštovanje državnih institucija Republike Srbije, što je juče nedvosmisleno i pokazao.", ukazuje se u saopštenju. 

Menadžment Radio televizije Pančevo i Televizije Dunav navodi da su "uvek spremni da stanu uz kolege, profesiju" i osuđuju ponašanje novinara N1 koje "prevazilazi sve granice dobrog ukusa i zaslužuje najoštriju osudu svih medija".

Izvor: TV Most

VučićMenadžment Radio televizije Pančevo i Televizije DunavosudaN1
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva