:

:

TV Most

clock

Novembar 29, 2021   19:17

0

195

Mihajlović: Nasilje nije i ne sme da bude prihvatljivo

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović rekla je danas da je nedopustivo da se Dragan Milovanović Crni proglašava za heroja zbog toga što je pretukao radnika na bageru.

“Nasilje kao takvo nije i ne sme da bude prihvatljivo. Zato me čudi pokušaj da se od čoveka koji je brutalno pretukao radnika na bageru napravi heroj. Prosto se utrkuju Marinika, Lutovac i drugi ko će više ishvaliti čoveka koji je umalo izbio oko drugom čoveku. To nije normalno”, rekla je Mihajlovićeva, kako je saopšteno iz njenog kabineta.

“Neprimereno je da jedan radnik ''puteva'' bude nazivan herojem samo zato što je udarao čoveka pesnicom u lice, umesto da bude junak jer je, na primer, izgradio kilometre puteva”, dodala je.

Potpredsednica Vlade istakla je da nasiljem niko ne treba da se ponosi.

“Koju poruku šale Marinika Tepić, koja će biti nosilac liste udružene opozicije, ako jednog batinaša naziva herojem? Ona je tako postala otvoreni protagonista nasilja, a to nije nimalo demokratski i prihvatljivo”, zaključila je Mihajlovićeva.

Dragan Milovanović Crni, koji je uhapšen zbog incidenta prilikom blokade šabačkom mosta, pušten je iz pritvora.

Milovanović se u subotu, prilikom blokade mosta, popeo na bager i zadao više udaraca mladiću na bageru i vozaču, pristalicama SNS-a, koji su mašinom pokušavali da probiju blokade kako bi autobusi sa pristalicama SNS-a prošli preko mosta za Beograd.

Izvor: Танјуг

Mihajlovićprotestinasilje
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva