Mihajlović: Radnici su naše blago, hvala inspekciji rada

:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Avgust 01, 2020   21:42

0

14

Mihajlović: Radnici su naše blago, hvala inspekciji rada

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, rekla je danas da samo zajednički rad svih institucija, maksimalna odgovornost izvođača i samih radnika mogu da doprinesu većoj bezbednosti radnika na gradilištima.

 

“Hvala inspekciji rada što je svojom kontrolom doprinela da uslovi rada na gradilištima budu bolji, a radnici maksimalno zaštićeni. Prilikom obilaska izgradnje stanova u Sremskoj Mitrovici prošle sedmice, primetila sam da neki radnici nisu nosili šlemove i drago mi je što je inspekcija rada brzo reagovala i obišla gradilišta”, rekla je Mihajlovićeva povodom nadzora koji je izvršila inspekcija rada na gradilištima stanova za pripadnike snaga bezbednosti.
“Svako gradilište koje danas radi, bilo da je reč o izgradnji puteva, pruga ili izgradnji stanova, veoma je važno da Srbija prođe što bezbolnije kroz ekonomsku krizu u kojoj se nalazi čitav svet kao posledica pandemije kovid -19. To je nemoguće ako ne učinimo sve da radnici budu bezbedni, a njihovo zdravlje sačuvano. Radnici su naše blago i samo zajedno možemo izaći jači iz ove krize”, navela je Mihajlovićeva u saopštenju.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva