:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Avgust 01, 2020   21:42

0

48

Mihajlović: Radnici su naše blago, hvala inspekciji rada

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, rekla je danas da samo zajednički rad svih institucija, maksimalna odgovornost izvođača i samih radnika mogu da doprinesu većoj bezbednosti radnika na gradilištima.

 

“Hvala inspekciji rada što je svojom kontrolom doprinela da uslovi rada na gradilištima budu bolji, a radnici maksimalno zaštićeni. Prilikom obilaska izgradnje stanova u Sremskoj Mitrovici prošle sedmice, primetila sam da neki radnici nisu nosili šlemove i drago mi je što je inspekcija rada brzo reagovala i obišla gradilišta”, rekla je Mihajlovićeva povodom nadzora koji je izvršila inspekcija rada na gradilištima stanova za pripadnike snaga bezbednosti.
“Svako gradilište koje danas radi, bilo da je reč o izgradnji puteva, pruga ili izgradnji stanova, veoma je važno da Srbija prođe što bezbolnije kroz ekonomsku krizu u kojoj se nalazi čitav svet kao posledica pandemije kovid -19. To je nemoguće ako ne učinimo sve da radnici budu bezbedni, a njihovo zdravlje sačuvano. Radnici su naše blago i samo zajedno možemo izaći jači iz ove krize”, navela je Mihajlovićeva u saopštenju.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?