:

:

TV Most

clock

Novembar 03, 2019   17:30

0

120

Mihajlović:Bastać nastavio praksu reketiranja investitora

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je danas da je važno da se utvrdi puna istina u vezi sa optužbama za reketiranje i korupciju koje su iznete protiv predsednika beogradske opštine Stari grad Marka Bastaća i njegovih saradnika.

"Za vreme vladavine Demokratske stranke Srbija je bila među poslednjima na svetu na listi Svetske banke po izdavanju građevinskih dozvola jer njihovim funkcionerima nije odgovaralo da postoji sistem koji ne ostavlJa prostor za korupciju. Ako se optužbe koje su protiv njega pokažu kao istinite, to znači da je Bastać samo nastavio praksu Demokratske stranke kada građevinska dozvola nije mogla da se dobije ako se ne plati i kada se na dozvolu čekalo po nekoliko godina”, navela je Mihajlovićeva u saopštenju za javnost.

Ona je podsetila i da je Bastać, pored toga što obavlja javnu funkciju, istovremeno i funkcioner Stranke slobode i pravde (S SP) Dragana Ðilasa.

"Sramota je što se Ðilasova stranka nije oglasila povodom ovog slučaja, jer to pokazuje kako bi se ponašali kad bi oni bili na vlasti i koliko im je stalo do vladavine prava. Da li njihovo ćutanje znači da je za tu stranku normalno da se od investitora uzima novac i da se građani reketiraju, a da opštinski funkcioneri dele plen”, istakla je Mihajlovićeva.

Izvor: Танјуг

MihajlovićBastać
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva