:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Jul 04, 2020   21:21

0

137

Milićević: Đilasu ništa nije sveto

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Đorđe Milićević osudio je večeras otvoreno pismo predsednika Stranke slobode i pravde predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, u kome ga je optužio da je odogovoran za porast obolelih i umrlih od korona virusa.

 

"S obzirom da nikada nigde nije uspeo da bilo šta korisno uradi za svoju državu, obrušio se sa najvećim stepenom morbidnosti na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Već odavno je poznato da Đilasu ništa nije sveto, pa ni životi ljudi ugroženih korona virusom. S druge strane, Vlada Srbije i njen predsednik su dokazali kako se treba boriti za svoj narod i zdravlje celokupnog stanovništva Srbije", naveo je Milićević u saopštenju za javnost.
On je optužio Đilasa da, "po ko zna koji put, nevolju naroda koristi za političke poene koristeći se najprljavijim populizmom".
"Za razliku od Đilasa i njegove političke bratije, Vlada Srbije i predsednik Srbije krajnje odgovorno, posvećeno i beskompromisno se bore za svoj narod i pokušavaju da građane Srbije zaštite od najveće pošasti današnjice - KOVIDA 19. To potvrđuju dela i rezultati, to potvrđuje naše zdravstvo sa medicinskim i nemedicinskim osobljem, herojima i i velikanima ovog vremena. Ti ljudi, za razliku od Đilasa zaslužuju svako poštovanje, a Đilasu ostaje da sanja o nekakvoj ekspertskoj vladi i da i dalje tavori i pliva u političkoj žabokrečini u koju je sam sebe upleo lažima i klevetama koje danas iznosi na najmorbidniji način", zaključio je Milićević.

Izvor: Танјуг

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva