:

:

TV Most

clock

Septembar 12, 2021   16:19

0

118

Miloš Jovanović predsednički kandidat koalicije NADA

Koalicija NADA danas je predstavila svog predsedničkog kandidata Miloša Jovanovića, lidera Demokratske stranke Srbije.

Na prvom predizbornom mitingu u Novom Sadu koalicija koju čine POKS, DSS i 23 udruženja građana kao nosioca izborne liste predstavila je Žiku Gojkovića, predsednika POKS, dok je za predizborni slogan koalicije: "Da živimo normalno".

"Srbiji je potreban predsednik koji neće deliti građane i unositi razdor u srpsko društvo i srpski narod. Danas nam je potrebnije nego ikada jedinstvo oko ključnih nacionalnih pitanja. Srbiji je potreban predsednik koji će pružiti novu nadu i uslove da živimo normalno. A živeti normalno znači da živimo dostojanstveno, da volimo svoju zemlju, da branimo istinu i da budemo ponosni na to što jesmo jer, kao narod, imamo na šta da budemo ponosni", rekao je Jovanović i poručio da će NADA promeniti sistem i vratiti poverenje građana u institucije države.

Gojković je naveo da koalicija širi front stranaka i udruženja građana koji se slažu da je monarhija 1945. godine srušena nedemokratski, protivustavno i nasilno i da je sazrelo vreme da se otvore pitanja državnog uređenja i oblika vladavine.

Koaliciju NADA i njenog kandidata za predsednika Srbije do sada su podržale i brojne javne ličnosti poput akademika Matije Bećkovića, komadant odbrane Košara Ljubinka Đurkovića, glumice Ane Sakić, pesnika Blagoja Bakovića...

Izvor: TV Most, Saopštenje

Miloš JovanovićDSSNADA
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva