:

:

TV Most

clock

April 21, 2023   17:57

0

236

Milović: U nedelju ostanimo mirni i dostojanstveni i budimo složni, jedinstveni i istrajni u odluci

Režim Aljbina Kurtija namerava da u nedelju 23. aprila, u prisustvu stotine pripadnika specijalne kosovske policije, Kfora, Euleksa, u kontejnerima i policijskim stanicama održi lokalne izbore za gradonačelnike Severne Mitrovice, Leposavića, Zvečana i Zubinog Potoka, ocenio je bivši gradonačelnik Zvečana Dragiša Milović u izjavi na svom instagram profilu.

U poruci svojim sugrađanima, Milović je naveo da "Mi, Srbi koji živimo u ovim opštinama ne želimo i nećemo da učestvujemo u farsi “demokratskih izbora”.

"Ne želimo da učestvujemo na izborima dok se puca u našu decu, naše sugrađane, i dok se hapse naše komšije i braća. Ne želimo da učestvujemo na izborima dok su naše opštine okupirane specijalnim jedinicama kosovske policije i otima privatna imovina. Ne želimo da učestvujemo na izborima dok se obaveze koje je Priština preuzela a međunarodna zajednica garantovala, ne sprovedu u delo a tiču se pre svega formiranja ZSO-a", naveo je Milović.

On je pozvao sigrađane da ne izađu na izbore i ostanu jedinstveni.

"Zato poštovani sugrađani recimo NE-nelegitimnim, nelegalnim, nedemokratskim Kurtijevim izborima.U nedelju ostanimo mirni i dostojanstveni i budimo složni, jedinstveni i istrajni u toj odluci", poručio je Milović.

Izvor: TV Most; Foto: instagram/Dragiša Milović

KiMMilovićizboribojkot
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva