:

:

TV Most

clock

Avgust 09, 2019   19:00

0

270

Ministar Vulin: Kad je Tadić bežao Vučić je bio sa Srbima

"Kada je Kosovo objavilo da je nezavisno, Boris Tadić je pobegao u Rumuniju. Znao je da ne sme da se suprotstavi zapadu i Šiptarima a pred Srbe nije smeo da izađe. Umesto da je bio u Beogradu i sa svojim narodom delio tugu i zauzdavao bes, Tadić je izabrao da pobegne u Rumuniju. 

Vučić je i tada bio sa svojim narodom i pokušavao je da spreči svaki incident koji je mogao da u ružnom svetlu prikaže Srbiju", izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući najnovije napade Borisa Tadića na predsednika Aleksandra Vučića koga je optužio za paljenja ambasada.

Ministar odbrane je rekao da je Vučiću i kao opozicionaru bilo važno da ništa ne košta Srbiju, a da Tadiću ni kao predsedniku Srbije to nije bilo bitno, važno je samo da ne košta njega. "Jedanaest godina nakon paljenja ambasada Tadić koji je tada kontrolisao policiju, službe bezbednosti, vojsku, optužuje Vučića da je on odgovoran za nerede. U to vreme apsolutni gospodar svega u Srbiji, Boris Tadić, nije mogao da zaštiti ni ambasadu u centru Beograda i za to mu je kriv Vučić. Tadiću je trebalo jedanaest godina da izgovori takvu laž i ništa mu ne znači što Vučić ni jednom nije pomenut u bilo kakvoj istrazi. Kada je bežao u Rumuniju Tadić je pokazao da je kukavica, izmišljajući o Vučiću pokazao je i da je lažov", rekao je ministar Vulin.

Izvor: Танјуг

VulinVučićTadić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva