:

:

TV Most

clock

Jun 30, 2019   15:58

0

193

Na Evropskim igrama Srbija osvojila šest medalja

Večeras će na stadionu Dinama iz Minska biti održana svečana ceremonija zatvaranja II Evropskih igara, a zastavu Srbije nosiće osvajač bronzane medalje u rvanju grčko-rimskim stilom Mate Nemeš.

Poslednjeg takmičarskog dana u Minsku na borilište su izašle karatistkinje Jovana Preković i Jelena Milivojčević. Jelena je u kategoriji -50kg imala dva poraza i jednu nerešenu borbu u grupi, dok je Jovana u kategoriji - 61kg upisala jednu pobedu u grupnoj fazi, ali to nije bilo dovoljno za plasman naših devojaka u polufinale.

Nikolaj Dobrev rvač grčko-rimskim stilom u kategoriji do 87kg imao je šansu da kroz repasaž dođe do borbe za bronzu, ali je poražen od Mađarskog rvača Viktora Lorinca.

Sportisti Srbije završili su učešće na II Evropskim igrama sa šest osvojenih medalja. Zlatnu medalju osvojila je strelkinja Zorana Arunović u disciplini vazdušni pištolj, dok su u miks timu vazdušnim pištoljem Zorana i Damir Mikec stigli do srebrnog odličja. Drugu srebrnu medalju za tim Srbije osvojio je Stevan Mićić rvač slobodnim stilom, dok su bronze osvojili sambisti Dmitri Gerasimenko i Vladimir Gajić i rvač grčko-rimskim stilom Mate Nemeš.

Izvor: RTV

MinskSrbijamedaljeEvropske igre
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva