:

:

TV Most

clock

Maj 30, 2021   10:04

0

151

Nastavlja se potraga za nestalim motociklistom iz Beograda, već dva dana bez informacija o njemu

Potraga za Ivanom Miloševićem, koji se u petak iz Beograda uputio ka Gračanici, a zatim nestao na putu u blizini Prištine, nastavlja se, potvrdio je za Kosovo onlajn portparol policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.

"Potraga se nastavlja maksimalnom snagom. Radi se na svim poljima, nesmanjenom žestinom, na svim područjima. Pokušavamo da nađemo još svedoka. Nadam se da ćemo ga naći i da će biti sve u redu“, rekao je Radović.

Miloš Mitić, prijatelj nestalog, kod koga se Milošević uputio u Gračanicu, rekao je za Kosovo onlajn da za sada nema novih informacija i nestanku njegovog prijatelja.

On je zamolio sve koji imaju bilo kakvu informaciju o nestalom Miloševiću, da to jave najbližoj policijskoj stanici.

Nestanak je prijavljen Kosovskoj policiji u Leposaviću, gde je navedeno da je I. M. juče posle 14 sati ušao na Kosovo na prelazu Jarinje motorom sive boje, marke Suzuki, beogradskih registarskih oznaka.

"Policijskoj stanici u Leposaviću, javio se svedok, vozač kamiona, koji je prema opisu motora, izjavio da se I.M. kretao ispred njega iz pravca Leška ka Zvečanu, gde je on skrenuo u u pravcu carinskog terminala, a vozač motora je, prema njegovim rečima, nastavio magistralnim putem u pravcu Prištine“, rekao nam je Radović.

"Ivan Milošević je 28.05.2021. prvi put krenuo na Kosovo i trebao je da stigne u Gračanicu istog dana u popodnevnim satima. Srpska policija je poslala Euleksu: Lice Ivan Milošević, dana 28.05.2021. godine u 14,15 motociklom reg. oznaka BG 34407, prešlo je preko ZTP Rudnica prema AP KiM“, navodi se u dopisu dostavljenom našoj redakciji.

Dodaje se da je Policija Srbije poslala dopis Euleksu u cilju provera iz njihove nadležnosti, na području Kosova.

Izvor: Kosovo online

KiMIvan Miloševićpotraga
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva