:

:

TV Most

clock

Decembar 09, 2022   12:43

0

148

Neraskidive veze Opštine Gračanica i Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta

Trećeg dana posete Gračanici, delegacija Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta iz Novog Sada predovđena dr Danijelom Župićem posetila je Opštinu Gračanica, gde ih je ugostila predsednica prof. dr Ljiljana Šubarić, zajedno sa direktorima administracije i sporta, Igorom Aritonovićem i Dušanom Cvejićem.

Delegacija Pokrajinskog zavoda juče je obavila terensko testiranje preko 130 dece, mladih fudbalera, karatista i odbojkaša, a rezultati će trenerima služiti za kreiranje daljeg trenažnog procesa.

Predsednica Šubarić zahvalila im se za sve što su učinili za naše mlade sportiste, a sve u cilju daljeg razvoja sporta u opštini Gračanica. Tim povodom, direktoru Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta dr Danijelu Župiću, predsednica Opštine uručila je zahvalnicu za izuzetan doprinos i svesrdnu podršku u oblasti sporta, kao i statuu „Kralja Milutina“, koja će, kako je rečeno, krasiti prostorije Zavoda.

„Želim da znate da ste uvek dobro došli, a mi obećavamo da ćemo nastaviti da sistemski brinemo o razvoju i rekreativnog i takmičarskog sporta i da ćemo na tom putu održavati stečena prijateljstva bez kojih i naš trud ni rezultati ne bi bili celoviti“, ponovila je predsednica Šubarić.

U ime delegacije, na gostoprimstvu se zahvalio direktor Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta dr Danijel Župić, koji je istakao da će `stečena prijateljstva ostati neraskidiva`.

„Izuzetno velika čast i veliko poštovanje što smo ova tri dana proveli radno u Gračanici. Ono što me izuzetno ispunjava i čini srećnim je ova pretopla dobrodošlica od strane rukovodstva opštine Gračanica. U nama imate izuzetno velike prijatelje, želimo uvek da se nađemo u službi sporta i dece i uvek ćemo se odazvati na vaš poziv“, kazao je Župić opštinskoj informativnoj službi.

Napomenuo je da očekuje da delegacija Opštine dođe u Novi Sad.

„Mnogo lepe stvari smo dogovorili sa predsednicom Šubarić, od strukovnog školovanja, trenera koji će se baviti radom sa decom. Očekujemo da deca iz Gračanice dođu u naše omladinsko naselje „Letenka“, koje je biser Fruške gore i pod našom ingerencijom, gde ćemo im pružiti svu toplinu raširenih ruku i toplih srca“, dodao je Župić.

Nakon posete Opštini i razgovora sa opštinskim rukovodstvom, zajedno sa predsednicom Šubarić, delegacija je obišla manastir Gračanicu i bila gost vladike raško-prizrenskog Teodosija.

Izvor: RTV Gračanica; Foto: RTV Gračanica

KiMGračanicaPokrajinski zavod za sport i medicinu sporta Novi SadŠubarićDanijel Župić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva