:

:

TV Most

clock

Jun 06, 2022   18:26

0

137

Nevreme obaralo drveće i električne stubove u Prištini, poginuo muškarac

Jedna osoba izgubila je život, a druga zadobila telesne povrede u Prištini, usled pada drveta u nevremenu koje je pogodilo taj grad u poslepodnevnim časovima, potvrdila je policija.

U saopštenju policije dostavljenom medijima navodi se da je u 15.15 stigla informacija da je pao hrast i pogodio dve osobe.

"Policija je odmah izašla na lice mesta i prve informacije su izazvale sumnju da je jedan od povređenih, muškarac star oko 30 godina, izgubio život, dok je povređena žena, takođe oko 30 godina, upućena na lečenje u klinički centar", piše u saopštenju.

Incident tokom nevremena u prištinskom naselju "Pejton" nije jedini.

Nevreme je obaralo drveće i električne stubove u više delova Prištine. Na zgradu muzeja pao je hrast, ali nije načinjena velika šteta.

Zvaničnici lokalne samouprave u Prištini su uz objavljene fotografije sa lica mesta, izrazili saučešće porodici nastradale osobe i pozvali građane na oprez.

Delovi Prištine, Kosovske Mitrovice, Gračanice i drugih sredina ostali su kraće vreme bez struje zbog udara groma u dalekovode. Veći deo elektro-mreže je brzo saniran.

Izvor: RTS

KiMPrištinanevreme
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva