:

:

TV Most

clock

April 15, 2024   14:10

0

146

Novo dostavno vozilo uručeno PU „Đurđevak“

Predsednica opštine Gračanica Ljiljana Šubarić uručila je upravi Predškolske ustanove „Đurđevak“ ključeve novog dostavnog vozila.

Predškolskoj ustanovi „Đurđevak“ donirano je vozilo čiju je kupovinu obezbedila Opština Gračanica uz pomoć međunarodne organizacije IOM.

Predsednica Šubarić posetila je danas sa saradnicima predškolsku ustanovu „Đurđevak“ i predajući ključeve novog vozila kazala je da oseća veliko zadovoljstvo kad god je u prilici da pomogne institucijama koje brinu o deci.

„Donacija je obezbeđena na zahtev direktorice „Đurđevka“ i rado smo odgovorili pozitivno na taj zahtev jer je vozilo koje je do sada bilo u upotrebi više puta servisirano i više nije za bezbednu upotrebu. Svaku aktivnost koja za cilj ima unapređenje svakodnevnog života naše dece opština je spremna da pomogne jer time pokazujemo brigu za ono što je nama svima najvrednije a to su naša deca“, kazala je Šubarić.

Direktorica predškolske ustanove „Đurđevak“ Radica Parlić zahvalila se opštini Gračanica i organizaciji IOM na novom vozilu koje će biti od velike koristi jer je staro rashodovano.

„Osim za Brnjicu hrana se odavde iz centralne kuhinje odvozi i u Laplje Selo, Čaglavicu, Preoce i ovde do predškolske ustanove u Gračanici. Broj dece se svakodnevno povećava  jer upis kod nas traje tokom cele godine. Trenutno je upisano 412 mališana u sedam objekata vrtića“, kazala je Parlić.

Vrednost donacije je 22 800 evra.

Izvor: Opština Gračanica; Foto: Opština Gračanica

GračanicaPU ĐurđevakŠubarić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva