:

:

TV Most

Foto: RTV Gračanica

clock

April 25, 2024   15:18

0

93

Održan Vaskršnji bazar u Batusu: Radost i mašta osnovaca

Učenici nižih razreda Osnovne škole Vuk Karadžić u Lepini priredili su Vaskršnji bazar, koji je izazvao veliko interesovanje, kako roditelja, tako i meštana Batusa,  u čijem su isturenom odeljenju škole izloženi predmeti napravljeni u duhu predstojećeg Vaskršnjeg praznika.

Uz pomoć svojih roditelja i učitelja, učenici su napravili raznovrsne ukrase i predmete za predstojeći, najveći i najradosniji hrišćanski praznik. 

,,Uz pomoć svojih roditelja i uz pomoć nas učitelja, prvenstveno sa svojim sjajnim idejama, predstavili su svoje radove i novac ćemo, nadam se, iskoristiti kao i prošle godine za posetu bioskopu, ali imali smo i divan prelog naših učenika, da uplatimo i u humanitarne svrhe", kaže učiteljica Bojana Arsić.

Roditelji i posetioci naglašavaju da su deca bila veoma maštovita, kao i da su se potrudili da kupe izložene radove , kao bi im omogućili da novcem ostvare bar neku želju, a mališani će  prikupljena sredstva  svakako iskoristiti na najbolji način.

Vaskršnji bazar u Batusu polako prerasta u tradiciju ove škole, čemu se raduju, kako učenici, tako i njihovi roditelji i pedagozi.

Izvor: RTV Gračanica / TV Most ; foto: RTV GRačanica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva