:

:

TV Most

clock

Oktobar 04, 2019   22:22

0

75

Partizan proslavio 74. rođendan: Arsovićeva i Erski najbolji

JSD Partizan proslavilo je večeras 74. rođendan u SC Teleoptik dodeljivanjem nagrada najboljim pojedincima i ekipama.

Nagrade najuspešnijim dodelio je predsednik Partizana Milorad Vučelić, koji se zahvalio fudbalskom i košarkaškog klubu na pobedama protiv Astane i Venecijie, rekavši da su to neposredni darovi za 74. rođendan.

"Pre 74. godine partizanski narodno-oslodobilački i antifašistički generali su osnovali fudbalski klub i sportsko društvo Partizan. Oni si nakon svoje veličanstvene pobede s takvim neprijateljem kao što je bio fašizam, našli za shodno da u prvim svojim trenucima predaha osnuju sportsko društvo. Partizan je u ovih 74 godine prožet pobedama na našim i međunarodnim takmičenjima. I onda kada klonemo i klecnemo mi u pomoć pozovemo 30.000 dečaka i devojčica koji su zalog za buduće pobede. Trudimo se da budemo dostojni pobeda, a u poraz da čestitamo protivniku. Živeo Partizana i napred Partizan", rekao je Vučelić na obraćanju u SC Teleoptik.

Najuspešniji seniorski sportista crno-belih je rvač Aleksa Erski, dok je za najbolju sportstkinju izabrana strelkinja Andrea Arsović.

Nagrada za najuspešniju mušku seniorsku ekipu dodeljena je kuglaškom klubu, dok najbolja ženska ekipa dolazi iz kluba dizača tegova.

Nagrada "Milan Gale Muškatirović" dodeljena je rukometašu Ivanu Mićiću. Najuspešniji trener Nebojša Jovanović iz Biciklističkog kluba crno-belih.

Izvor: Танјуг

Partizanjubilej
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva