:

:

TV Most

clock

Oktobar 21, 2021   9:10

0

141

Petković čestitao kolektivu Radio Gračanice 22 godine rada

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković uputio je čestitku direktoru i kolektivu Radio Gračanice povodom 22 godine rada i postojanja.

“Poštovani gospodine Miciću,

U ime Kancelarije za Kosovo i Metohiju i svoje ime, Vama, uredništvu i svim zaposlenima čestitam dvadeset dve godine uspešnog rada i trajanja vaše medijske kuće.

Više od dve decenije aktivni ste učesnik istorijskih izazova sa kojima se suočavaju naša država i naš narod na Kosovu i Metohiji, izvor istinitog, etičkog i profesionalnog informisanja, čime ste pokazali zrelost i stekli kredibilitet pouzdane medijske kuće.

Novinarska profesija je u svim vremenima i u svim društvima odgovoran i zaslužan akter u zajedničkom ostvarivanju najviših dostignuća, što Vi i Vaše kolege svakodnevno potvrđujete, na prvom mestu pravovremenim i objektivnim izveštavanjem o sudbini srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, ali i o podršci države Srbije našem narodu u pokrajini.

Radio – televizijski centar „Gračanica“, koji u okviru vaše kuće radi nešto više od pet godina, značajan je prozor u svet za sve građane Kosova i Metohije, posebno na prostoru centralnog Kosmeta, o čemu najbolje svedoči velika gledanost vašeg programa, ali se rado prati i u centralnoj Srbiji, kao izvor informisanja o životu naših sunarodnika.

Želim vam još mnogo uspešnih godina. Budite i dalje primer doslednosti, hrabrosti i istrajnosti, promovišite istinu i pravdu, a životna pitanja Srba na Kosovu i Metohiju neka vam budu, kao i do sada, najznačajnija tema, jer je za naš narod to od izuzetnog značaja. Srećan rođendan!”, navodi u čestitki direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.

Izvor: RTV Gračanica

KiMPetkovićRadio televizija Gračanicačestitka
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva