:

:

TV Most

Foto: arhivska fotografija

clock

Jun 28, 2019   16:27

0

270

Petković: Vidovdan proslavljamo porukom srpskog jedinstva

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Petar Petković izjavio je danas da se veliki srpski praznik Vidovdan na Kosovu i Metohij obeležava prukama srpskog jedinstva, a ne besmislenim deklaracijama.

"Vidovdan se slavi postignućima i delima, požrtvovanjem za svoj narod, a ne deklaracijama, vešalima i motornim testerama", rekao je Petković i dodao da tako rade oni kojima su srpski narod, država Srbija i hrišćanska etika iskreno u srcu.

On je ocenio da je apsurdno da se za zaštitnika srpskih nacionalnih interesa izdaje Boško Obradović, sa svojim pokretom Dveri, kao saradnik snaga koje su "neodgovornošću, nehajnošću i političkim trgovinama ugrozile opstanak srpskog naroda na KiM".

Petković je ocenio da su sadašnji lideri opozicije, a nekad zvaničnici Vuk Jeremić, Dragan Đilas, Boris Tadić i Borko Stefanović uspeli da Srbe na KiM dovedu u položaj u kakvom nisu bili ni pod Osmanlijama.

"A Obradović sa takvima sarađuje i sebi dozvoljava da kritikuje, vređa i deli lekcije onima koji nastoje da spasu makar deo onoga što je izgubljeno pod dosovskom vlašću", kazao je Petković koji je i pomoćnik direktora Kancelarije za KiM.

Izvor: Танјуг

KiMVidovdanKancelarija za KiMPetković
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva