:

:

TV Most

clock

Jun 20, 2021   18:00

0

284

Petlići Dif-a ostvarili veliki uspeh na međunarodnom takmičenju

Petlići  Fudbalskog kluba “DIF” iz Kosovske Mitrovice učestvovali su na velikom medjunarodnom takmičenju ”Dragan Mance” koje je održano u Beogradu, u organizaciji FK Partizan. U jakoj konkurenciji od preko 100 ekipa, fudbaleri FK “DIF”,  osvetlali su obraz Mitrovice i ušli u četvrtfinale.

Nije mala stvar ući u četvrtfinale velikog takmičenja na Balkanu. Petlići FK “Dif” iz Kosovske Mitrovice to su uspeli našli se među osam najboljih od više od 100 ekipa.
Igrači su ponosni na svoju igru i ekipu.

“Bilo je oko 100 ekipa sa Balkana. Naša ekipa je dobila ekipu “Đorđe Petrov” iz Makedonije kao i ekipu iz Bosne i Hercegovine. U četvrtfinalu nismo imali sreće, izgubili smo od crnogorske ekipe OFK “Titograd” koja je kasnije ostvarila izvanredan rezultat osvojivši drugo mesto na turniru”, rekao je Nemanja Bulatović,  direktor FK “DIF” Kosovska Mitrovica.

Bulatović je naglasio da je klub prezadovoljan kako igrom tako i predstavljanjem Kosovske Mitrovice.

“Dosta ekipa je došlo sa rentiranim, odnosno iznajmljenim igračima sa strane. Mi smo jedan od retkih timova koji to ne radi. Na svim turnirima igraju isključivo naša deca iz Kosovske MItrovice, Zvečana koja treniraju u FK “Dif”, istakao je Bulatović.

Sledeće sedmice stotinak dečaka FK”Dif” učestvovaće na Međunarodnom takmičenju u Apatinu.  

Izvor: TV Most

KiMFK "Dif"petlići
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva