:

:

TV Most

clock

Februar 23, 2021   16:09

0

145

Počela sednica Predsedništva SNS-a

Sednica Predsedništva SNS-a, na kojoj će biti razmatrana aktuelna politička situacija u Srbiji i regionu, počela je u sedištu stranke na Novom Beogradu. Posle sednice očekuje se obraćanje predsednika Aleksandra Vučića.

Predsednik Aleksandar Vučić stigao je u sedište stranke oko 15 sati 45 minuta.

U sedište SNS-a među prvima su stigli stranački funkcioneri Zoran Babić, Goran Knežević, Nela Kuburović, Zoran Đorđević, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković.

Na sednicu su došli i Boško Ničić, Petar Petković, potpredsednik SNS-a Miloš Vučević, Biljana Popović Ivković, Goran Vesić, Zlatibor Lončar, Igor Mirović, Nikola Selaković, Ana Brnabić, Siniša Mali, Maja Gojković.

Na sednici će, kako prenose mediji, biti reči o stanju na Kosovu i Metohiji posle parlamentarnih izbora i o poseti specijalnog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka, koji u Srbiju treba da dođe sledeće nedelje.

Biće reči i o BiH, odnosno Republici Srpskoj, a očekuje se da će rukovodstvo SNS-a razmatrati i predstojeće lokalne izbore u Kosjeriću, Preševu i Zaječaru.

Izvor: Танјуг, RTS

Predsedništvo SNS-asednica
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva