:

:

TV Most

Foto: Opština Zvečan

clock

April 12, 2019   11:06

0

271

Ponovo porušeno postrojenje za vodu u naselju Matica

Noćas su nepoznati počinioci po drugi put porušili postrojenje za vodu za novoizgrađene kuće u naselju Matica u opštini Zvečan.

Nadležni u opštini Zvečan ,osudjuju ovaj čin i apeluju na sugradjane da ukoliko primete bilo kakav vandalski čin uništenja imovine prijave slučaj istražnim organima.

Biljana Jaredić predsednica  Skupštine opštine  Zvečan  smatra da se na ovakav način urušava imovina svih stanovnika opštine Zvečan.

“Trudimo se da naša opština izgleda što bolje I lepše ali ovakve stvari se ešvaju, policija će intenzivirati rad, obilziće teren a istražni organi rade svoj posao pa se nadamo da će počinioci biti pronađeni I adekvatno kažnjeni”, rekla je Jaredić.

Ona je apelovala na građane da prijave slične slučajeve jer je, kako je rekla problem da se pronađu sredstva za izgradnju i da to bude uništeno šalje se loša poruka donatorima , međunarodnim organizacijama ali I opštinskoj upravi.

Opština Zvečan je konkursom doelila 30 kuća u naselju Matica  i da ulaže velike napore kao bi se poroice uselile u što kraćem roku.

Izvor: TV Most

Maticaporušeno postrojenje za voduJaredićosuda
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva