:

:

TV Most

Foto: RTV Gračanica

clock

Jul 03, 2020   13:59

0

178

Porodica Andrejević iz Gračanice ponovo na meti lopova

Pljačke u Gračanici ne jenjavaju. Na udaru lopova opet se našla porodica Andrejević iz Gračanice. Ni nedelju dana nije prošlo od prethodne pljačke, kada su članovi ove iste porodice bili opljačkani.

Nikola i Milica Andrejević nisu bili u kući kada se pljačka dogodila, Miličina svekrva Gorica primetila je otvoren prozor, kada je ušla u kuću i zatekla je užasan prizor.

“Ni suprug ni ja nismo bili kod kuće kada se pljačka dogodila, svekrva je primetila da je prozor od kuće otvoren i razbijen, odmah smo pozvali policiju koja je na mesto krađe došla tek nakon sat i po vremena, a nakon toga oni su pozvali forenzičara. Ustanovili su da je procenat istrage 0% jer su lopovi bili vrlo obazrivi i nosili rukavice,” rekla je za RTV Gračanica Milica Andrejević.

Andrejevićeva dodaje, da su iz kuće odneli sve što je bilo vredno, sav novac i zlato a za sobom ostavili užasan nered.

Opljačkane, Milicu i Nikolu Andrejević obišao je predsednik opštine Gračanica Srđan Popović.

“Ovo više nisu samo pljačke, ljudi su počeli da se osećaju nesigurno a ovo zasigurno ugrožava i njihovu budućnost na ovoj teritoriji. Iz razgovora sa Andrejevićima primetio sam da nisu zadovoljni reakcijom policije. Ono na šta apelujemo je da počionici moraju da se pronađu, jer ukoliko se ne pronađu to njima daje neku vrstu sigurnosti da nastave sa krivičnim delima,” rekao je Popović.

Andrejevići ističu da su im iz policije saopštili da ne polažu velike nade da se počinioci pronađu. Policija je ranije, obavila uviđaj, istraga je u toku.

Izvor: RTV Gračanica

KiMGračanicapljačkaAndrejević
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva