:

:

TV Most

clock

Novembar 26, 2020   16:40

0

167

Poslanici sa KiM: Izjava Noga se može tumačiti kao pretnja, nadležni da reaguju

Na izjavu Srđana Noga, reagovali su poslanici Narodne skupštine sa KiM Danijela Vujičić, Ljubomir Marić i Milan Savić, rekavši da se ovakva izjava može tumačiti jedino i samo kao otvorena pretnja i pozvali pravosudne organe i nadležne institucija da reaguju na vreme. Reakciju poslanika prenosimo u nastavku teksta.

“U Srbiji zemlji koja počiva na patrijahalnim vrednostima, gde porodica zauzima centralno mesto, postoje ljudi koji u cilju sticanja jeftinih političkih poena ili samoreklamiranja olako i bez promišljanja daju izjave koje izazivaju gnušanje a mogu imati dalekosežne posledice. Gospodin Srđan Nogo ili ti poluintelektualac sa primesama uličnog diletanta koji se predstvalja kao poštovalac i čuvar tradicionalnih vrednosti, kome je jedina ideologija mržnja prema predsedniku, putem medija u emisiji Bez ustručavanja u produkciji KTV televizije dao je izjavu o tragičnom kraju predsednika Aleksandra Vučića Vučića i njegove porodice. Izjava Srđana Noga jedino i samo jedino se može protumačiti kao pretnja upućena porodici Vučić. Takođe ono što možemo istaći da u okolnostima kada predsednik Vučić daje sve od sebe i lično se angažuje oko Kosova i Metohije, data izjava je ako ne indentična a ono po mnogo čemu slična u poslednje vreme datih izjava od strane samozvanih političkih predstavnika Albanaca sa Kosova i Metohije. Ističemo i ostavljamo na razmišljanje da li su ovakve izjave prikladne u tradicinaloj i domaćinskoj Srbiji? I da li su date slučajno ili postoji orkestirirani napad od strane mejnstrim medija, kvazi intelektualaca, kvazi nacionalista, kvazi čuvara tradicionalnih vrednosti koji je kordiniran sa napadima samozvanih političkih predstavnika Albanaca sa Kosova i Metohije, koji su izgleda pravi koalicioni partneri Srpske opozicije.
Pozivamo pravosudne organe i sve nadležne institucije da pravovremeno reaguju kako bi se deo ovog toksičnog društva prizvao pameti jer je ovo pokušaj stvaranje atmosfere u kojoj je poziv na ubistvo predsednika i njegove porodice legitimno sredstvo političke borbe."

Izvor: TAНЈУГ

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva