:

:

TV Most

Foto: Turistička organizacija Gračanice

clock

April 15, 2022   18:35

0

159

Potpisan sporazum o saradnji između turističkih organizacija Gračanice i Gnjilana

Direktorica Turističke organizacije Gračanice Sandra Đokić i direktorica Turističke organizacije Gnjilane Verica Maksimović potpisale su danas sporazum o saradnji, koji ima za cilj formalizaciju i ozvaničenje buduće intenzivnije poslovno - tehničke saradnje između ove dve organizacije.

Potpisivanju sporazuma prisustvovali su i  član Privremenog organa opštine Gnjilane Mirjana Simionović, direktor omladine i sporta opštine Gračanica Dušan Cvejić  i saradnici turističkih organizacija.

Direktorica TO Gračanice istakla je da je današnjim protokolom izražena saglasnost obe strane o potrebi međusobne saradnje u turizmu kroz razmenu znanja i pozitivnih iskustava u poslovanju turističkih organizacija.

"U cilju povećanja međusobne turističke razmene te poboljšanja saradnje privatnog i turističkog sektora, organizacije će se naročito brinuti za razvoj i jačanje međusobnih veza na području turizma, u cilju bolje uzajamne saradnje, ali i promocije i organizacije različitih događaja i  manifestacija koji će oplemeniti turustičke ponude".

Putem podsticanja kontakata između nadležnih institucija posebnu pažnju posvetiće razmeni znanja i praktičnih iskustava o različitim oblicima turizma i marketinškim aktivnostima u ovom privrednom sektoru.

Izvor: TV Most, TO Gračanica

KiMTO GračanicaTO Gnjilane
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva