:

:

TV Most

clock

April 27, 2019   11:43

0

300

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović čestitao Vaskrs

Tradicionalnim hrišćanskim pozdravom Hristos Vaskrse – Vaistinu Vaskrse predsednik opštine Gračanica Srđan Popović čestitao je sveštenstvu i monaštvu i svim pravoslavnim vernicima najveći hrišćanski praznik Vaskrs.

„Praznik Hristovog vaskrsenja je praznik mira, ljubavi i obnovljene nade, praznik koji nas opominje da ne odustajemo i da verujemo. Želim vam da praznične dane provedete u krugu porodice, okruženi prijateljima u međusobnom poštovanju, ljubavi i toleranciji. Praznični dani su prilika da pokažemo svoju snažnu opredeljenost ka istinskim vrednostima da pokažemo da su porodične i komšijske veze bili uvek najjača snaga i oružje našeg pravoslavnog naroda“.

„U ime opštine Gračanica i u svoje lično ime želim da radost praznika uđe u sve vaše domove i donese vam lični mir, zdravlje i svaku sreću. Neka nam Bog pomogne da ovaj Vaskrs i svaki sledeći praznik slavimo u slozi, miru i toleranciji”, naveo je predsednik opštine Gračanica Srđan Popović u vaskršnjoj poruci pravoslavnim vernicima.

Izvor: RTV Gračanica

PopovićGračanicaUskrsčestitka
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva