:

:

TV Most

Foto: Instagram

clock

Jun 05, 2023   12:25

0

158

Predsednik Vučić najavio za sredu mnogo važnih vesti za građane Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u sredu za građane Srbije biti mnogo važnih političkih i ekonomskih vesti, zbog kojih će biti veoma zadovoljni i pozvao Srbiju da se ujedini, a onima koje je pozivao na razgovore poručio da čeka da se odazovu.

,,Prošlo je 10 dana od kada sam pozvao one koji protestuju na ulicama i koji su iznosili određene zahteve da dođu da razgovaramo. Nisu se javili, nisu zaintereovani da razgovaramo", rekao je Vučcić u video snimku koji je objavljen na instagram nalogu.

On je dodao da mu je žao zbog toga i da misli da je to velika greška, kao i da se u demokratskim društvima stvari rešavaju razgovorom.

,,Ne rešavaju se stvari tako što ćete mene, Anu, Sinišu, bilo koga, svakoga dana nazivati nenormalnim, ludacima, ubicama, kriminalcima. Pri svemu tome, znajući koliko obmanjujete javnost. Stvari se rešavaju razgovorima i kompromisima. Pošto mi imamo svo vreme ovoga sveta da čekamo na te razgovore, nastavićemo to da činimo, jer su razgovori najvažniji. Kompromis je uvek dobra reč",poručio je Vučić.

Brnabić: Danas sastanak sa Vučićem na kom ćemo pripremati sednicu Vlade

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će se u toku dana sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, sa kojim će razgovarati o njegovom prisustvu na sednici Vlade u četvrtak, kao i da sve građane Srbije tada očekuju lepe vesti.

,,Danas ću imati sastanak sa predsednikom Aleksandrom Vučićem na kom ćemo pripremati tu sednicu Vlade, jer sam u sredu u Parizu sa ministrom finansija Sinišom Malim gde se borimo da Beograd bude kandidat za domaćina Međunarodne Specijalizovane izložbe EXPO 2027 jer bismo voleli da to dovedemo u Srbiju kako bismo čitavom svetu pokazali šta imamo da ponudimo", rekla je premijerka Brnabić.

Ona je podsetila i na to da nema problem sa tim da ponudi ostavku na mesto predsednice Vlade Srbije i da ide na izbore.Dodala je da se kao predsednica Vlade ne plaši ničega i da zna da se ni Vučić ne plaši ničega jer zajedno rade najbolje što umeju za dobrobit Srbije.

Izvor: Instagram / Budućnostsrbijeav

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva