:

:

TV Most

clock

Oktobar 05, 2022   12:44

0

139

Predškolci PU “Đurđevak” obišli opštinu Gračanica

Treći dan Dečije nedelje deca predškolske ustanove “Đurđevak“ obeležila su posetom opštine Gračanica, gde ih je dočekala predsednica Ljiljana Šubarić sa saradnicima. Sa gradonačelnicom i radom opštine upoznala su se deca predškolskog uzrasta, koja su za ovaj dan pripremila prigodne recitacije.

„U opštini su nas dočekali sa osmesima na licima, što je nama i deci vrlo važno. Deca su bila vrlo uzbuđena i srećna što će se upoznati sa predsednicom i radom opštine.  Mi smo u znak zahvalnosti predsednici darivali sliku, u čijoj su izradi učestvovala sva naša deca. Poklon je skroman ali rađen sa puno ljubavi“, istakla je Radica Parlić, direktorica PU „Đurđevak“.

Druženje sa decom organizovano je u skupštinskoj sali i kabinetu predsednice opštine, a dečija graja i smeh ispunili su opštinsku zgradu.

„Danas smo imali priliku da u okviru Dečije nedelje upoznamo predškolce PU „Đurđevak”. Potrudili smo se da im ovu posetu učinimo lepšom zbog čega smo angažovali i animatore, njihove omiljene likove iz crtanih filmova. Deca su bila srećna, nasmejana i zadovoljna današnjim obilskom opštine i nadam se da će im ostati u lepom sećanju jer su deca naša radost i nada, a mi smo tu da im obezbedimo bezbrižno i srećnije detinjstvo, kao i normalne uslove za život kako bi izrasli u dobre i kvalitetne ljude“, istakla je predsednica opštine Ljiljana Šubarić i dodala da će slika, koju su joj deca darivala, od danas krasiti njen kabinet.

Predsednica opštine sa službenicima i animatorima Mašom i Medom  podelili su deci kroasane i sokiće, i potrudili se da se deca lepo zabave u opštinskoj zgradi, a deca su im u znak zahvalnosti nacrtala po jedan crtež.

Predškolci  su obeležavanje trećeg dana Dečije nedelje nastavili pozdravljajući se sa prolaznicima deleći zagrljaje, radost i sreću detinjstva i dečijih igara.

Izvor: RTV Gračanica; Foto: RTV Gračanica

KiMGračanicaLjiljana ŠubarićPU ĐurđevakDečja nedelja
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva