:

:

TV Most

clock

Februar 10, 2020   8:01

0

229

Predstavnici Kancelarije za KiM u Gračanici i Goraždevcu

Predstavnici Kancelarije za KiM, Damjan Jović i Dušan Kozarev,  posetiće danas Gračanicu i Goraždevac.

Zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Damjan Jović obići će opštinu Gračanica.

U 9 sati Jović će se u zgradi Privremenog organa grada Priština u Gračanici  sastati sa predsednikom i članovima Privremenog organa Opštine, gradonačelnikom i načelnikom Kosovskog upravnog okruga.

U 10 sati predviđen je obilazak Kliničko - bolničkog centra Priština sa privremenim sedištem u Gračanici, a zatim i sastanak sa direktorom, profesorom dr Bratislavom Lazićem i  zaposlenima.

Od 11 sati zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Damjan Jović posetiće socijalno ugrožene porodice u ovoj opštini: porodice Vladimira Petrovića, Bojana Jovanovića i Novice Popovića iz Gračanice, Katarine Stević iz Badovca i Živojina Mikića iz Sušice.

Zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušan Kozarev posetiće danas opštinu Peć.

U 13 sati Kozarev će se u Domu kulture u Goraždevcu, u prostorijama koje koristi Opština, sastati sa  predsednikom i članovima Privremenog organa, direktorima škola, i zdravstvenih ustanova sa teritorije ove opštine.

Nakon sastanka Dušan Kozarev će dodeliti šest motokultivatora porodicama koje su prema Programu za razvoj poljoprivrede Vlade Republike Srbije - Kancelarije za Kosovo i Metohiju dobile podsticaj u vidu poljoprivredne mehanizacije.

Od 14 sati predviđen je obilazak socijalno ugroženih porodica: porodice Veljka Zdravkovića, Srboljuba Dakića, Nenada Dakića i Jugoslava Stevanovića.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Kancelarija za KiMDamjan JovićDušan KozarevGračanicaGoraždevac
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva