:

:

TV Most

clock

Jun 09, 2022   16:51

0

147

Predstavnici Srpske liste odbili da prime pozive kosovskog Specijalnog tužilaštva

"U ovom trenutku možemo da potvrdimo informaciju da su pozivi upućeni i  predsedniku Srpske liste Goranu Rakiću, potpredsedniku Igoru Simiću i članu predsedništva Slavku Simiću u svojstvu osumnjičenih i da oni te pozive nisu primili", saopšteno je iz Srpske liste.

"U ime Srpske liste ostajemo pri stavu da se nijedan od lica sa tog spiska, pa i naši članovi neće odazvati tom pozivu jer je u pitanju čist politički progon koji ima za cilj progon našeg naroda sa ovih prostora, kao i da će u slučaju hapšenja bilo kog čoveka sa tog spiska uslediti protesti svim demokratskim i nedemokratskim sredstvima pa čak i sprovođenje građanske neposlušnosti", navodi se u saopštenju..

Srpska lista obaveštava Prištinu ali i celokupnu  javnost  da je srpski narod jedinstveniji nego ikad i da niko od lica sa spiska koji su napravili u Prištini nije primio poziv.

Kako su objavile Novosti, danas su pripadnici kosovskog odeljenja za teška krivična dela pokušali da uruče poziv za saslušanje predsedniku Srpske liste Goranu Rakiću, potpredsedniku Igoru Simiću i članu Predsedništva Slavku Simiću u svojstvu osumnjičenih lica.

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMSrpska listaRakićIgor SimićSlavko Simić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva