:

:

TV Most

Foto: FoNet

clock

Oktobar 04, 2021   17:54

0

158

Priština najavljuje do sada najveće regrutovanje Kosovskih bezbednosnih snaga

Ministar odbrane privremenih institucija u Prištini Armend Mehaj najavio je da će uskoro biti otvoren konkurs za do sada najveće regrutovanje za Kosovskih bezbednosnih snaga.

Mehaj je rekao da je obavešten o dosadašnjim pritužbama na proces zapošljavanja u Kosovskim bezbednosnim snagama, i obećao transparentnost u prijemu 850 novih regruta, čiji konkurs se očekuje vrlo brzo, prenosi Zeri.

"Čuo sam da je bilo pritužbi na ranije procese prijema u Kosovske bezbednosne snage, bilo je sumnji u proces zapošljavanja. Kažem svim mladićima i devojkama da će pod mojim vođstvom postojati pošten, jednak, strog i profesionalan proces zapošljavanja”, rekao je Mehaj.

Naveo je da će konkurs za najveće regrutovanje ikada na Kosovu i Metohiji biti otvoren uskoro, da će ceo proces biti snimljen kamerama, a da će odbor za prijem biti profesionalan i nepristrasan i da će biti birani najbolji kandidati.

Zatražio je da ga kontaktiraju svi oni koji imaju pritužbe i informacije o zloupotrebama u Kosovskim bezbednosnim snagama, prenosi Kosovo onlajn.

„Ako primetite neprofesionalnost, ako primetite da neko favorizuje nekoga, pošaljite mi podatke, a ja vam garantujem da takvima nije mesto u Ministarstvu odbrane”, naveo je Mehaj.

Izvor: Sputnik.rs

KiMBSKregrutacija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva