:

:

TV Most

Foto: RTV Gračanica

clock

Januar 24, 2022   15:06

0

144

Prvorođenoj bebi u 2022.godini koordinator RTV Gračanica uručio poklon u ime JP “Mreža Most”

Već niz godina unazad medijska kuća JP “Mreža Most”, za svaku prvorođenu bebu u Novoj godini u srpskim sredinama naše pokrajine obezbeđuje poklon pakete.

Koordinator RTV Gračanica Saša Micić je tim povodom bebi koja je prva rođena u 2022. godini, malom Damjanu i njegovoj majci Kristini iz Gornje Gušterice kod Lipljana uručio je poklon paket.

“Već sedmu godinu zaredom na inicijativu direktorke Slađene Ivančević naše preduzeće svakoj prvoj bebi rođenoj u Novoj godini daruje poklon paket. Ja nastavljam tradiciju našeg preduzeća i u ime direktorice Ivančević doneo sam poklon paket porodici Krstić, preneo im njenu poruku i poželeo malom Damjanu bezbrižno i srećno detinjstvo, a porodici Krstić još dece”, istakao je Micić.

Krstićima je ovo treće dete i kažu da im je to najlepši novogodišnji poklon. Nenad Krstić, otac malog Damjana zahvalio je koordinatoru RTV Gračanica Saši Miciću, Javnom preduzeću “Mreža Most” i svima koji su donosili poklone. On je istakao da su deca i porodica najveće bogatstvo.

Od početka godine do sada na Ginekološko-akušerskoj klinici u Gračanici rođene su 23 bebe.

Izvor: RTV Gračanica; Foto: RTV Gračanica

KiMGračanicaprvorođena bebaJP Mreža Mostpoklon
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva