:

:

TV Most

Foto: RTV Gračanica

clock

Oktobar 21, 2023   18:56

0

170

Radio Gračanica obeležila 24 godine rada i postojanja

Radio Gračanica danas je obeležila 24 godine rada i postojanja. Počela je sa radom 21.10.1999. godine i do danas zadržala mesto najslušanije srpske radio stanice na Kosovu i Metohiji.

 

Prigodnim radio programom, kao i koktelom za saradnike i prijatelje, Radio Gračanica obeležila je još jedan svoj rođendan. Na obeležavanju je prikazan i kratki dokumentarni film o radu naše medijske kuće, a koordinator Radio televizije Gračanica Dejan Jevtić izrazio je očekivanja da će i u narednom periodu ova kuća biti posvećena pravovremenom informisanju.

"Ono što je naš cilj i naša budućnost, to je da budemo još bolji, da što više radimo, da što više imamo emisija i priloga, da budemo dostupni svim građanima i da naša informacija bude tačna. Nadam se da ćemo u tome i uspeti", rekao je u obraćanju koordinator RTV Gračanica Dejan Jevtić.

"Broj koji obeležava ovaj jubilej je nešto što svima nama govori šta su prave vrednosti, šta je najbolje tumačenje reči predan i mukotrpan rad, šta znači hrabrost, šta znači odlučnost, šta znači biti na terenu i kada je to nemoguće, kada je to teško i kada je to rizično po život", rekao je direktor administracije opštine Gračanica Igor Aritonović.

Dugogodišnjim prijateljima ove medijske kuće, medijskim kućama sa kojima sarađujemo, kao i zaslužnim radnicima uručene su zahvalnice za uspešan rad i saradnju. Zahvalnice su dodeljene i Mreži Most kao i svim medijskim kućama u okviru ove mreže.

"Želim vam da i dalje budete vredni i radni, da svaka vaša informacija bude brza, tačna i pouzdana i da kao što ste i do sada to radili radite i dalje za nove generacije koje će vas slušati", rekla je Sonja Milojević, direktorica JP Mreža Most.

"Kada pričam o Radio Gračanici svedočim da ste vi prerasli u jednu ozbiljnu medijsku kuću koja sada već pokriva tri medijska izraza, imate radijski, televizijski i pisani izraz kroz vaš medijski portal. Odala bih priznanje kolegama novinarima, snimateljima, toncima, montažerima, svima onima koji učestvuju u tom alhemijskom procesu u kome se rađa istina", rekla je Ivana Vanovac, predsednik Društva novinara KiM.

Radio Gračanica se i danas, kao i davne 1999.godine, trudi da svoje slušaoce blagovremeno informiše i da im pruži proverene informacije direktno sa terena.

Izvor: RTV Gračanica

Radio GračanicaDejan JevtićJP Mreža MostSonja MilojevićIvana Vanovac
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva