:

:

TV Most

clock

Jul 12, 2020   9:03

0

50

Radovi na više putnih pravaca u Srbiji

JP Putevi Srbije saopštili su da će se na putu Negosavlje - Maćedonce od sutra u 7.00 časova do 15.00 časova izvoditi radovi na krpljenju udarnih rupa, uz naizmenično propuštanje vozila.

Auto-put E-75, petlja Pojate - petlja Trupale, od 11. jula do 11. avgusta radovi na sanaciji kolovoza. Saobraćaj se zbog izvođenja radova u desnoj traci smera Beograd - Niš preusmerava u levu traku smera Niš - Beograd.

Pakovraće (Markovica) - Kratovska stena, u naselju Međuvršje od 13. sutra do 21. jula od 07.00 do 17.00časova radovi na odstranjivanju nestabilne stenske mase sklone odronu, kavanje kosina. Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem, sa povremenim obustavama u trajanju od 15-20 minuta.

Auto-put E-70, petlja Ruma - petlja Sremska Mitrovica, do 18. jula od 08.00 do 17.00 č - pripremni radovi na snimanju postojećeg stanja kolovoza. Za saobraćaj je zatvorena vozna i preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom u smeru ka Sremskoj Mitrovici.

Petlja Markovac - Svilajnac - u toku je do 27. jula obustava saobraćaja zbog radova na sanaciji mosta preko reke Rače. Alternativni putni pravac za teretna motorna vozila iz pravca Niša i iz pravca Beograda - preko Velike Plane na Žabare, a iz pravca Despotovca teretni motorni saobraćaj se usmerava na Žabare.

Auto-put E-763, Lajkovac - Ub, smer ka Ubu do 20. jula od 7 do 15 č - radovi u zastavnoj saobraćajnoj traci na čišćenju i ispiranju kišne kanalizacije.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila. Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Izvor: TAНЈУГ

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva