:

:

TV Most

Foto: MZZP

clock

April 20, 2021   17:26

0

174

Rakić sa Suniogom i gradonačelnicima četiri opštine na severu KiM

Ministar za zajednice i povratak Goran Rakić danas se u Zvečanu sastao sa Specijalnim predstavnikom EU Kancelarije na KiM Tomaš Sunjogom i četiri gradonačelnika opština na Severu KiM, Milanom Radojevićem, Zoranom Todićem, Vučinom Jankovićem i Srđanom Vulovićem.

Tokom sastanka bilo je reči o investicijama u infrastrukturne projekte u Severnoj Mitrovici, Zvečanu, Leposaviću i Zubinom Potoku, koje finansira Kancelarija Evropske unije.

Tokom današnjeg susreta Rakić se zahvalio Kancelariji Evropske unije na KiM na dosadašnjim ulaganjima i kazao da su svi projekti koje je Evropska unija finansirala veoma značajni.

Takođe je pozdravio buduća ulaganja, ističući da i Ministarstvo za zajednice i povratak sa Kancelarijom EU na KiM realizuje jedan od značajnih projekata a to je projekat ”Povratak i reintegracija na Kosovu”.

”Ono što sa zadovoljstvom ističem danas je da ćemo saradnju koju imamo sa Kancelarijom Evropske unije nastaviti jer je naša obaveza da stvaramo bolje životne uslove svim stanovnicima Kosova. Hvala na pomoći koju nam u tome pruža Evropska unija”, kazao je danas Rakić u Zvečanu.

On je napomenuo da sve što je dogovoreno u Briselu treba se i na terenu sprovesti, što pre, jer je prošlo veoma mnogo vremena i čekanje na primenu sporazuma iz Brisela se negativno reflektuje isključivo na stanovnike KiM.

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMRakićJankovićVulovićRadojevićTodić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva