:

:

TV Most

clock

Jun 10, 2019   13:50

0

317

Sanacija udarnih rupa u Kosovskoj MItrovici

Privremeni organ Opštine Kosovska Mitrovica  sprovodi akciju saniranja udarnih rupa u gradu.Radovi su u toku a novčana sredstva obezbedila je Kancelarija za KiM.

Sugrađani pozdravljaju odluku Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica da sanira udarne rupe i oštećenja u svim ulicama a sve sa ciljem da grad  bude lepše i prijatnije mesto za život.Ističu da je dobro sve što se uradi za bolji život građana i dodaju da treba dabudu uklonjeni i nelegalno izgrađeni objekti u gradu ali i da budu kažnjeni  svi koji bacaju smeće , oštećuju kontejnere , gaze travu...

Radovi se izvode u dve faze a finansijska sredstva od 2 854 000 dinara obezbedila je Kancelarija za KiM.Prv faza je u toku .

Komunalni inspektor Gordana Vukomanović objašnjava da je u toku obeležabanje udarnih rupa a u drugoj fazi će se ukloniti oštećeni materijala i asfaltirati ulice.

“Trenutno se radovi izvode u ulicama Anke Spajić i Vlade Ćetković a akcija će trajati sve dok se sanacija svih oštećenja ne završi”, kaže Vukomanović.

Iz Opštine apeluju na građane da imaju strpljenja i razumevanja dok traju radovi.

Izvor: TV Most

uarne rupesanacijaKM

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva