:

:

TV Most

clock

Februar 06, 2015   12:05

0

235

Savet vozačima:Bez zimske opreme ne krećite na put

Zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura ujutro i uveče, moguće je stvaranje poledice, pa se apeluje na vozače da prilagode brzinu kretanja situaciji na putu i savetuje maksimalan oprez u vožnji.

Kolovoz je suv i bez snega na autoputu Niš - granica sa BJR Makedonijom.

Na putnim pravcima prvog i trećeg prioriteta kolovozi su vlažni u nižim predelima, a snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Vranja, Valjeva, Novog Pazara, Ivanjice, Mačve, Zaječara, Užica, Požege.

Na državnim putevima drugog prioriteta kolovozi su vlažni u nižim predelima, a snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Vranja, Mačve, Novog Pazara, Zaječara, Kruševca, Užica, Požege i Ivanjice.

Na području Vranja na putevima prvog, drugog i trećeg prioriteta u nižim predelima moguća je pojava poledice na mostovima, kritičnim mestima i prevojima usled niske temperature.

Ekipe putarskih preduzeća 24 sata intervenišu na terenu, posipaju krizne deonice, a moguć je led na putnom pravcu Kopaonik - Rudnica.

Usled majskih poplava neprohodni su putni pravci Krupanj - Gračanica,

Krupanj - Radaljska Banja - Radalj i Krst - Korenite - Krupanj.

Prilazi planinskim turističkim centrima, Kopaoniku, Zlatiboru, Goču, Staroj planini i Divčibarama su prohodni, navedeno je u saopštenju.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva