:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Oktobar 21, 2021   13:36

0

20

Selaković: SNS autentična državotvorna snaga potekla iz naroda

Srpska napredna stranka je pre 13 godina krenula u mukotrpnu ali presudno važnu borbu za spas Srbije, koja je pre toga neodgovornošću i nestručnošću niza dotadašnjih vlada dovedena na rub ekonomske i političke propasti, ocenio je danas član Predsedništva SNS Nikola Selaković.

 

"SNS je, kao autentična državotvorna snaga potekla iz samog naroda, Srbiju izbavila sa ruba provalije i vratila je na put razvoja, povrativši joj samopouzdanje, snagu i ponos", naveo je Selaković u saopštenju.

Predvođena Aleksandrom Vučićem, čovekom koji je našoj političkoj organizaciji dao viziju i pravac, kaže Selaković, SNS je radeći na svim poljima učinila Srbiju najbrže rastućom evropskom ekonomijom, povratila joj međunarodni ugled, ojačala kapacitete za rešavanje najvažnijih državnih i nacionalnih izazova.

"Uveren sam da su pred nama godine novih uspeha i pobeda, jer Srbija i njeni građani zaslužuju da žive uzdignuta čela u boljem i bogatijem društvu, a naši sunarodnici u regionu da imaju snažnu maticu koja će se efikasno starati o njihovim interesima", zaključio je Selaković.

Izvor: T a n j u g

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva