:

:

TV Most

Foto: FSS

clock

Avgust 06, 2023   12:43

0

78

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković dočekan ovacijama u Japanu

Više od 57.000 navijača ovacijama je sinoć pozdravilo selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija na Nacionalnom stadionu u Tokiju uoči meča 22. kola japanske Džej lige protiv Nigate, saopštio je FSS.

Početak utakmice je bio posvećen Piskiju koji se i na društvenim mrežama zahvalio na lepom dočeku koji je prokomentarisao i za Fudbalski savez Srbije.

"Teško je prepričati, može se samo doživeti, ma neopisivo, to je takva čast i privilegija zbog koje mogu samo da budem zahvalan i večno počastvovan", ukratko je prepričao Stojković kako je dočekan u Tokiju.

Stojković, koji je legenda u Japanu, pojavio se uoči meča između Nagoje i Nigate (1:0), povodom 30 godina od osnivanja Džej lige. Utakmica je bila posvećena Stojkoviću, koji je na ovom susretu izveo početni udarac.

Utakmici je prisustvovalo više od 57.000 navijača, a oboren je i rekord u broju prodatih ulaznica na prvenstvenom meču u Japanu.

"Mnogi su hteli i pokušali da dobiju fotografiju, potpis, ali i to je bila privilegija samo za odabrane - 100 VIP ulaznica za koje je moralo da se izdvoji nekoliko hiljada evra omogućili su prisustvo specijalnoj zoni gde su sa selektorom Stojkovićem imali mogućnost da se slikaju, razmene po neku reč i dobiju uspomenu za sva vremena", navodi se na zvaničnom sajtu FSS.

Stojković (58) je igrao za Nagoju od 1994. do 2001. godine, a bio je trener ovog kluba od 2008. do 2013.

Izvor: T a n j u g, RTS; Foto: FSS

Dragan Stojković PiksiJapan
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva