:

:

TV Most

clock

April 22, 2024   14:41

0

139

SL: Kurtijev štićenik Radomirović sada već redovno podstrekava svoje pristaše na izvršenje krivičnih dela

,,Svakoga dana Aljbin Kurti govori kako on podržava i sprovodi vladavinu prava, a isto tako svakoga dana pruža podršku kriminalnim licima koje predvodi zamenik njegovog ministra Rašića, Radoica Radomirović", saopštila je Srpska lista, reagujući na snimak na kojem navodno Radoica Radomirović, zamenik ministra u kosovskoj Vladi naređuje grupi svojih saradnika da upadnu u dve zgrade u izgradnji sa stanovima za socijalno ugrožene Srbe u Leposaviću i izaberu za sebe najveće i najbolje stanove

,,Radomirović na snimcima sada već redovno podstrekava svoje pristaše na izvršenje krivičnih dela, tako je danas na društvenim mrežama objavljen audio snimak na kome se jasno čuje kako Radomirović organizuje kriminalnu grupu za upad u stanove koji su izgrađeni sredstvima Vlade Republike Srbije i namenjeni samohranim majkama, višečlanim porodicama te raseljenim i socijalno ugroženim licima. 

Nakon snimaka u kojima se Radomirović pojavljuje kao trener za paljenje automobila i placeva, snimaka na kojima se vidi bludničenje i korišćenje narkotika u opštinskim prostorijama u neposrednoj blizini Kurtijevih specijalaca i policajaca ovo je kap koja je kod građana Leposavića prevršila meru i zahteva reakciju svih nadležnih institucija koje će jasno delovati prema Radoici Radomiroviću i njegovim kriminalnim grupama. 

Zahtevamo da bez obzira na političku podršku koju Kurti daje očiglednom kriminalcu Radoici Radomiroviću on bude pozvan na odgovornost i u odgovarajućem postupku bude kažnjen za svoja nedela. Očekujemo i da međunarodni predstavnici konačno reaguju na dokaze o nedelima Radomirovića i zahtevaju odgovore od nadležnih te njihovo hapšenje", navodi se u saopštenju Srpske liste.

Na društvenim mrežama pojavio se još jedan kompromitujući snimak na kojem je navodno Radoica Radomirović, zamenik ministra u Vladi Kosova.

Prema pisanju Novosti, ovog puta Radomirović naređuje grupi svojih saradnika da upadnu u dve zgrade u izgradnji sa stanovima za socijalno ugrožene Srbe u Leposaviću i izaberu za sebe najveće i najbolje stanove, preneo je portal Kosovo onlajn.

Snimak je nastao 2. septembra 2023. godine. Samo dan kasnije, grupa maskiranih lica, u pola noći, upala je u zgrade sa stanovima za socijalno ugrožene Srbe koje je Srbija gradila, promenila brave i otela stanove.

Izvor: TV Most, saopštenje

RadomirovićSrpska lista
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva