:

:

TV Most

clock

Jul 04, 2023   14:36

0

81

SL: Rada Trajković je svoje mesto na sramnim stranicama u srpskoj istoriji odavno dobila

Srpska lista saopštila je danas da je teškim vremenima za srpski narod svako je u skladu sa svojim uverenjima odabrao stranu, predsednik Aleksandar  Vučić, Srpska lista i njen potpredsednik Milan Radoičić uz svoj narod, a Rada Trajković uz Aljbina Kurtija, na čijoj se platnoj listi nalazi već duže vreme.

Srpska lista reagovala na intervju Rade Trajković u kome je iznela tvrdnju da je Vučić "instalirao mafiju na vlasti, predvođenu Veselinovićem, Radoičićem i šefom policije za sever Bojićem, koji 10 godina rade aktivno na kriminalizaciji severa Kosova".

"Podsećamo da je poverenje koje Aleksandar Vučić i potpredsednik Milan Radoičić imaju među Srbima na Kosovu i Metohiji više puta potvrđeno na izborima, a da je Rent-a-Rada na izborima mogla maksimalno da dogura do 0.5%  glasova i pored pune podrške Kurtijevog režima.

Ono što Rent-a-Radu boli je poverenje koju potpredsednik Radoičić ima na Kosovu i Metohiji među srpskim narodom iako je skoro pet godina progonjen kroz razne politički montirane sudske postupke, pri tom opšte je poznato da protiv njega nikada nijedna optužnica nije bila podignuta, kako lažno govori Rada Trajković.

Ipak, dobro je da se konačno Rent-a-Rada setila da je sramno, nezakonito i neprihvatljivo da Kurtijev režim vrši represiju nad Srbima, ali se postavlja pitanje zašto je ona i dalje deo tog režima. Zar je bedna plata važnija od sopstvenog naroda, časti i obraza? Zar je plata od Aljbina Kurtija dovoljna da se zaborave suze srpskih majki čije sinove su tukli Kurtijevi specijalci?

Ako se uzme u obzir šta se Srbima dešava na Kosovu i Metohiji, posebno na severu, od kad je Rada Trajković savetnik Aljbina Kurtija, postavlja se pitanje da li je plan progona Srba on osmislio sam, ili je savetnica Rent-a-Rada Trajković pomogla svojim savetima.

Istorija našeg naroda pamti svoje heroje, a pamti i one koji su  radili protiv interesa sopstvenog naroda kad je bilo najteže. Imajući delovanje Rade Trajković u vidu ona je svoje mesto u srpskoj istoriji odavno dobila, na sramnim stranicama nesumnjivo.

Ukazujemo na činjenicu da zaslepljena  mržnjom prema Srbima Rada Trajković u nameri da zaradi veću apanažu od Kurtija, napada i gospodina Zvonka Veselinovića, koji duže od 10 godina sa svojom porodicom ne živi na ovim prostorima, ni na koji način se nije mešao niti ima uticaj na društvene procese, niti je deo političkog života na ovim prostorima.

Ipak, nakon cerakanja pored Kušnera na pomen Žute kuće i stradalih Srba, ništa nas neće iznenaditi od Rent-a-Rade Trajković koja je samo jedan od poslušnika Aljbina Kurtija", stoji u saopštenju Srpske liste.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Srpska listaRada Trajković
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva