:

:

TV Most

clock

April 29, 2024   13:32

0

47

SL: Radoica Radomirović je i dalje na slobodi i pored organizovanja kriminalne grupe za vršenje krivičnih dela

Srpska lista je danas saopštila da je Radoica Radomirović i dalje na slobodi i pored snimka koji je dokaz da je organizovao kriminalnu grupu za vršenje krivičnih dela i ugrožavanje mira i sigurnosti građana u opštini Leposavić.

 

"Radoica Radomirović i pored svih dokaza o umešanosti u krivična dela u opštini Leposavić počinjena protiv časnih građana ove opštine ostaje na slobodi, jer je doušnik kosovske policije, te potkazuje časne Srbe albanskim inspektorima koji ih nakon toga progone i hapse, maltretirajući i njih i njihovu decu i porodice. 

Ovo se da jasno zaključiti nakon najnovijeg snimka koji je objavljen na društvenim mrežama gde se jasno čuje kako Radoica Radomirović sarađuje sa albanskim inspektorima i pomaže im da lociraju časne Srbe u opštini Leposavić, zarad sitnog ćara i malo privilegija.

Ovaj snimak je dovoljan dokaz da objasni kako je moguće da i pored dokaza da je organizovao kriminalnu grupu za vršenje krivičnih dela i ugrožavanje mira i sigurnosti građana u opštini Leposavić Radomirović nije iza rešetaka. A pored ovog snimak, to da je pod zaštitom Aljbina Kurtija potvrđuje i snimak od pre par dana na kome se čuje kako on sa zamenikom ministra lokalne samouprave u Prištini i lažnim gradonačelnikom Ljuljzimom Hetemijem planira otimanje stanova koje je za raseljena lica, mlade bračne parove u socijalno ugrožene građane gradila Vlada Republike Srbije. 

Kosovska policija i zvaničnici se hvale kamerama, pa da se podsetimo da postoje i video snimci gde članovi grupe Radoice Radomirovića koriste drogu u radno vreme u prostorima opštine Leposavić. Postoje i više audio snimaka na kome saznajemo da je Radomirović trener za paljenje automobila i placeva, kako podstrekava druge da čine krivična dela te garantuje zaštitu, ali do danas nije uhapšen niti procesuiran", navodi se u saopštenju Srpske liste. 

Izvor: TV Most, Saopštenje

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva