:

:

TV Most

clock

Mart 25, 2024   14:03

0

144

SL: Trajković lažima i klevetama pokušava da postane miljenik Prištine

,,Pritisci na srpski narod na Kosovu i Metohiji dolaze od strane kosovskih institucija koje sprovode institucionalno nasilje na lokalnom i centralnom nivou protiv našeg naroda. U toj borbi protiv svega što je srpsko svesrdnu podršku dobijaju i od istrošenih političara upitnog mentalnog stanja poput Momčila Trajkovića koji lažima i klevetama želi da postane miljenik Prištine", saopštila je Srpska lista. 

,,Nikako Trajković da se pomiri sa sudbinom da ga je zbog njegovih nepočinstava srpski narod sa Kosova i Metohije politički odbacio. Šta više, on ovih dana drži govore i pridike predsedniku Vučiću i Srpskoj listi nadajući se da su Srbi zaboravili kako je u njegove vreme nestajala Čaglavica, kako se menjala vlasnička struktura zemljišta i naseljavali Albanci u čisto srpska sela", navodi se u saopštenju. 

Srpska lista je ukazala da ,,Trajković želi da se opet pita i da drugima služi, ili želi da opet ima privilegije kao u vreme dosovskog režima i ponovo bude deo malverzacija sa pripejd dopunama". 

,,Pa i danas, ovaj umišljeni lider vodi sijaset postupaka pred državnim organima Republike Srbije zastupajući Albance, a ne Srbe jer mu se život uvek svodio na onu, ko da više a Srpska lista i predsednik Vučić nikada i nikome, pa ni Trajkoviću neće plaćati reket već će se uvek i svuda boriti za srpski narod.  Ipak, neverovatna je lakoća kojom Trajković i njemu sličnu napadaju Vučića, Srpsku listu, Srbiju… a protiv Prištine i Kurtijevog režima ne progovori ni reč. Neće da im se zamera jer od njih očekuje funkcije i apanaže", stoji u saopštenju Srpske liste.

Izvor: TV Most, saopštenje

Srpska listaTrajković
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva