:

:

TV Most

clock

Oktobar 26, 2020   11:27

0

61

SNS: Hajka na Vučića krenula kad je najavio obačun s mafijom

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Miloš Vučević ocenio je danas da nisu slučajni "sve brutalniji" napadi na predsednika SNS i Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu i da je nova hajka na njega krenula čim je najavio da država kreće u obračun sa kriminalom.

 

Vučević je naveo da su, po uigranom scenariju, počeli da prave pokretne mete od članova Vučićeve porodice, da ih dovode u veyu sa osuđivanim tajkunima i narko-dilerima i dodao da se na, kako je naveo, tajkunskim televizijama kreira opasna atmosfera, poput one koja je prethodila ubistvu premijera Zorana Đinđića.
"Na sve to ćuti lažna elita i lažni borci za ljudska prava, medijske slobode i čast novinarske profesiji. Samo su još jednom potvdili da su lažni, da se iza njihovih imena i udruženja kriju obični tajkunski plaćenici", naveo je Vučević.
On je naveo da su oni prestravljeni zato što znaju da Vučić u borbi protiv mafije neće štedeti nikoga.
"Taj isti medijski magnat koji je ''lovio sekunde RTS -a'', poznat je po svom druženju i vezama sa osuđenim narko - dilerima, i zato se plaši udara na mafiju", naveo je Vučević.
On je rekao da su kampanje napada na predsednika Vučića i njegovu porodicu samo dokaz nemoći i primitivizma "nazovi opozicije, tajkuna i lovaca na narodne pare".
Kaže da je Vučić navikao na kampanje koje su vođenje protiv njega, i spolja i iznutra i da će izdržati i ovu propagandu "tajkunskih medija".
"Neće dozvoliti da Srbijom hara mafija, i uvek će se boriti protiv onih koji su na vlasti napunili svoje džepove, kao što su Đilasove firme, dok je bio gradonačelnik Beograda, ostvarile prihod od 300 miliona evra. Oni dobro znaju da neće uspeti lažima i pretnjama da zaustave predsednika Aleksandra Vučića, i zato su u panici", naveo je on.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva